Aktuální informace ke cvičení - tělocvična a sál Parket

Současná vládní opatření spojená se snížením stupně pohotovosti přinesla uvolnění také pro cvičení profesionálních  i amatérských sportovců. Bohužel cvičení amatérských sportovců v uzavřených prostorech je stále významně omezené na možnost trénovat do deseti osob a to pouze individuální dovedností (není možné hrát týmové hry a zápasy) a hlavně povinností cvičit výhradně s nasazenými rouškami, včetně dětí.

Protože toto omezení nám neumožňuje poskytnout našim členům, právě zejména dětem, opravdu zdravý pohyb bez rizika dýchacích potíží, rozhodla se většina našich oddílů  všestrannosti zatím neobnovit společné cvičení v tělocvičně.Týká se také oddílů dětské všestrannosti a cvičení Rodiče a děti. Budeme sledovat další vývoj opatření a připravovat návrat všestrannosti do tělocvičny od ledna příštího roku.

Nadále budou také pokračovat on-line cvičení v oddílech, které tuto možnost využívají - akrobatický rokenrol, dětská všestrannost a míčové hry, zdravotní cvičení žen.

Prosíme členy dospělých oddílů rekreačních sportů, aby kontaktovali vedoucí oddílů a dohodli se s nimi na možnosti cvičení za dodržení výše uvedených omezení.

Sportovní oddíl lakrosu tréninky probíhají v současnosti na venkovním hřišti, kde je možné cvičit bez roušek.

Sportovní taneční oddíl KAT - tréninky probíhají v tělocvičně ve skupině do 10 osob při dodržení použití roušek. 

Stejně jako v minulém pololetí budeme řešit kompenzaci nerealizovaných cvičení oddílů pro naše členy v podobě procentuální slevy na cvičení v pololetí následujícím - přesné informace zveřejníme na počátku dalšího pololetí.

Děkujeme všem Sokolům za pochopení a doufáme, že se v lednu opět uvidíme.

Kontakty na vedoucí oddílů jsou [ZDE]

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu